V. Hajdú- Ízek Fesztiválja Hajdúszovát

Nagyításhoz kattintson a képre!

V. Hajdú- Ízek Fesztiválja

A Négy Évszak Kulturális Egyesület szeretettel meghívja Önt és kedves családját 2017. Július 15-én szombaton, a Diószegi Lajos Általános Iskola udvarán tartandó V. Hajdú- Ízek Fesztiválja című rendezvényre.

A fesztivál a Főzőversenyre alapul legfőképp, mint a név választásból is kiderül. A Főzőversenyen 3 tagú zsűri fogja bírálni a csapatokat.
A részleteket honlapunkon elolvashatja.

Egész napos kulturális műsor lesz látható a színpadon, valamint kísérő programként várja Önöket vidámpark, ugrálóvár, vásárosok, arcfestés, egészségsátor, a nagy sikerű Mesterségek utcája, Gasztro Toto, Fotó verseny...stb. A fesztivált sztárvendégek műsora színesíti.

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani honlapunkat, ahol megtalálható a Főzőverseny versenykiírása és jelentkezési lapja, a rendezvény programja, a programmal kapcsolatos információk, és végül az elérhetőségek!

Várjuk a vásárosok jelentkezését!

HONLAP: www.hajduizekfesztivalja.5mp.eu

Kövesse figyelemmel Honlapunkat. A rendezvény a legnépszerűbb közösségi oldalon is megtalálható. Keressék így: Hajdú- Ízek Fesztiválja
  

Települések Hajdúszovát közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Koncertek és fesztiválok, Gasztronómia
helyszín
  • Észak-Alföld

  • Hajdúszovát

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások HajdúszovátonAkciós ajánlatok feltöltés alatt!

és környékén


lapozás: | | |
Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu